Lars Niclas Fasth

Fotograf med utgångspunkt i Norrköping.

Information
Email
Instagram
Twitter
• Instagram
• Tumblr


nfasth @gmail.com

sms: 072 731 32 62

Hej, det är Niclas!


Jag tycker om att hjälpa till.


Jag är en porträtt- och dokumentärfotograf (bl a) som håller till i Norrköping. Min utgångspunkt är ateljén i kulturkvarteret Hallarna och studion i anslutning till den, men jag är mobil och kan förflytta mig lite varstans.

Bild, på ett eller annat vis, har varit mitt gebit sedan 2006. Vilken grej.

Jag har arbetat både som anställd – på fantastiska produktionsbyrån Turbin – och sedan som frilansare. Urpsrungligen kommer jag från Tillberga, strax utanför Västerås, men håller numer till i Östergötland (efter ett stopp på några år i Stockholm).

Förutom fotograferandet och retuscherandet har jag också en magisterexamen i litteraturvetenskap, och en kandidat i medie- och kommunikationsvetenskap.

En gång gav jag ut en bok som behandlar båda de ämnena. Den heter Sond (ISBN: 9789198072556).

Sedan dess har jag också kommit ut med en roman som heter El Franco och Farfar
(ISBN: 9789189723665).

Hör gärna av dig till nfasth@gmail.com
eller skicka ett sms till 072 731 32 62 om du vill hitta på nåt. (Det går att ringa också, men det är ganska sällan jag har tid att svara på stående fot.)

Det blir kul!

Bland mina kunder finns myndigheter och organisationer såsom bl a Svenska kyrkan, Östgötateatern, och Sjöfartsverket, liksom bransch- och kundtidningar, exempelvis till Content Innovation och Länsförsäkringar Östgöta. Genom åren har jag jobbat med massa kul projekt som reklamkampanjer, stora och små magasin, produktfoto både till webb och print, konstreproduktioner, och en himla massa annat skoj. Jag har också lärt ut både Lightroom, Photoshop, och fotokunskap, till både företag och privatpersoner.

Massa skoj!

(Godkänd för F-skatt [FA], B-körkort)